MERIDYUM GROUP

MeridPORT.

MeridPORT u krijua përmes mbledhjes së stafit tonë me përvojë dhe me përvojë në fushën e tregtisë ndërkombëtare dhe teknologjisë ndërkombëtare.
Vizitoni faqen tonë të internetit ..

MeridWOOD.

Prodhimi i pajisjeve arsimore, mobiljeve park-kopsht, aplikacione speciale të projekteve dhe pajisjeve të konvikteve; Familja MeridWOOD, e njohur për përvojën e saj dhe qasjet inovative në sektor, ofron një staf të fortë dhe shërbim të orientuar drejt kënaqësisë së përdoruesit.

Vizitoni faqen tonë të internetit ..

MeridSMART.

MeridSmart Smart Home Systems es una ayuda organizativa para hogares modernos y es un sistema que tiene como objetivo proporcionar una experiencia de hogar inteligente perfecta, simultánea y efectiva en el medio ambiente.

Vizitoni faqen tonë të internetit ..

MeridSOFT.

Në përputhje me nevojat dhe kërkesat e kompanive, ne zhvillojmë shumë programe kompjuterikë që do të plotësojnë të gjitha kërkesat si rezultat i një pune krejtësisht të veçantë.

Uebfaqja është në ndërtim e sipër ..

MeridTECH.

Si Familja Meridyum për shumë vite; Ne kemi përvojë shumë serioze në Teknologji, Informatikë dhe Softuer. Në vitet e fundit, ne kemi studime dhe projekte në Elektronikë dhe Mekatronikë. Kemi projekte shumë të reja në lidhje me sistemet autonome.

Uebfaqja është në ndërtim e sipër ..

MERIDYUM.

Ne i shtojmë vlerë jetës tuaj në çdo fushë ..

Kompania jonë, e cila ka shërbyer në nivelin e softuerit dhe konsulencës për më shumë se 20 vjet, doli në treg në vitin 2008 me një themelim të ri të kompanisë dhe azhurnim të infrastrukturës për t’i bërë këto çështje një rrjet më profesional. Amongshtë ndër organizatat që drejtojnë tregtinë e brendshme dhe të jashtme të vendit tonë me stafin e saj ekspert dhe profesional.

Me aftësinë për të prodhuar teknologji superiore R & D qendër, kompania jonë synon të marrë një pozicion udhëheqës në tregun e Turqisë, ajo ka zhvilluar teknologji janë plane për të eksportuar në shumë vende dhe në këtë proces dhe synon të jetë një nga markat kryesore në tregu botëror.

Qëllimi është të kontribuojmë në formimin e një bote më të sigurt, më të sigurt dhe më të planifikuar për të ardhmen.
Kompania jonë, e cila rritet çdo ditë dhe zgjeron produktet e saj të shërbimit, vazhdon t’ju ofrojë shërbime të shëndetshme, të sakta dhe profesionale.

"Kreativiteti është thjesht lidhja e gjërave së bashku. Kur i pyet njerëzit me aftësi krijuese se si ata bënë diçka, ata ndihen pak fajtorë për këtë, sepse në të vërtetë nuk bënë asgjë, ata vetëm panë diçka."

Steve Jobs

SH SERRBIMET TONA

MeridPORT.

Porta juaj për në botë ..

Në ditët e sotme, paralelisht me ndryshimin dhe zhvillimin e ekonomisë botërore, muret doganore janë ulur dhe tregtia botërore është bërë më e lirë me efektet e sindikatave doganore midis organizatave ndërkombëtare dhe vendeve të caktuara. Sidoqoftë, vendet vazhdojnë të marrin masa të ndryshme në lidhje me tregtinë e jashtme për të mbrojtur ekonomitë e tyre. Kjo situatë bën që transaksionet e tregtisë së jashtme të bëhen më komplekse.

Nga ana tjetër, globalizimi dhe lehtësimi i komunikimit rrisin transaksionet e tregtisë së jashtme dhe sjellin mundësi dhe rreziqe. Në një botë ku normat e fitimit ulen me rritjen e konkurrencës, është thelbësore që kompanitë të përfitojnë nga mundësitë dhe të jenë të vetëdijshme për rreziqet. Prandaj, nevoja për konsulentë me përvojë në çështjet e tregtisë së jashtme po rritet dita ditës.

MERIDPORT është shfaqur me mbledhjen e stafit tonë ekspert dhe me përvojë në fushën e Tregtisë dhe Teknologjisë Ndërkombëtare.

MERIDPORT është një portal tregtar ndërkombëtar. Strukturimi i tij në të gjithë botën vazhdon.

MeridSMART.

Çdo gjë do të jetë shumë më e lehtë me ne ..

Sistemet Smart Home të MeridSmart janë një ndihmë rregullatore për ndërtesat moderne, që synojnë të ofrojnë një përvojë të qëndrimit inteligjent, të njëkohshëm dhe efektiv në mjedis. Sistemet Smart Home MeridSmart, të cilat mund të aplikohen si në hapësirat ekzistuese ashtu edhe në ato të ndërtuara rishtas, e bëjnë jetën tuaj më të lehtë duke siguruar kontroll mbi një klient lokal ose një aplikacion celular. Sistemet Smart Home MeridSmart sigurojnë një ndjenjë besimi për banorët ose pronarët me lehtësi.

MeridSmart Smart Home Systems premton një proces instalimi afatshkurtër në projektet tuaja pa nevojën e kostove të ndërtimit, pasi ajo është një strukturë e përshtatshme për sigurinë, lehtësinë e përdorimit, menaxhimin e kostos dhe e pajtueshme me të gjitha pajisjet aktuale me zgjidhjet e saj pa tel. Sistemet Smart Home MeridSmart mund të integrohen lehtësisht në jetën e përdoruesve. Falë strukturës së saj modulare, ju mund të kontrolloni shumë produkte specifike për ju në ndërtesat tuaja duke i përfshirë ato në sistemin tonë.

Përveç kësaj, meqenëse mund të përfshini produkte të reja në sistem fare thjesht, mund të filloni t’i përdorni ato menjëherë.
Sistemet Smart Home MeridSmart janë duke pritur që ju të na kontaktoni për të lehtësuar jetën e klientëve tanë nën titujt Smart Office, Smart Blegtori dhe Bujqësia e Zgjuar.
Sistemet Smart Home MeridSmart përtej lehtësimit të jetës, ofrojnë mundësi të lehta, të integruara dhe perfeksioniste pasi ofron shumë zgjidhje të ndryshme në një ekran.

MeridSOFT.

Ne jemi ekipi softuer i kompanisë suaj ..

Proceset e zhvillimit të softuerit shpesh janë mjaft të dhimbshme. Ka programe me rritje të ngarkesës së punës dhe kostove, por duhet të bëhen.

Në këtë fazë, MeridSOFT. është në krahun tuaj si ekip softuer i kompanisë suaj.

Me punonjësit tanë që kanë njohuri të shumë gjuhëve të ndryshme të kodimit dhe janë ekspertë në fushat e tyre, ne po zhvillojmë softuer që do të plotësojë të gjitha kërkesat si rezultat i planifikimit të bërë plotësisht në përputhje me nevojat dhe kërkesat e kompanisë tuaj.

WIE WÄHLEN SIE SICH, UNS ZU KONTAKTIEREN?

Na kontaktoni

  • Kärrhöksgatan 10 1101, 55612 Jönköping – Sweden
  • İkitelli OSB YTÜ TEKNOPARK
    Başakşehir, İstanbul
  • Rr. Brigada 125 Ortakoll, Prizren – Kosovo
  • +90 (212) 9092634
  • [email protected]
  • www.meridyum.com